C/ Pellaires 30-38, edifici A1-1┬║, 08019 BCN
project image
Deiva Marina Waterfront
Deiva Marina (La Spezia) - first prize
Deiva waterfront project develops a highly structured system that permits to dialogue at different levels with the urban net and with surrounding landscape. Our desire was to define a architectonic organism that could represent a new identification mark for Deiva also resolving functional problems as such as of spatial and constructing quality. The concept was to consider this waterfront like a cruise ship deck. Every new function with relevant dimensions as been inserted in the ground design, capable to develop its self on different level and connecting each project reference point. Action such as walking, sitting down and rest under the shadow must be resolved trough spatial solutions in which such richness can be freely expressed.