via Antonio Cerasi, 5b - Roma
project image
Dos Plazas, Un Remanso
Madrid - mentioned
An enclosed and cosy place where retreating from the bustle of the fair. A place capable of gaining back the human scale inside a pavilion of giant proportions. A place where to relax, while decreasing the rhythm imposed by an event such as ePower & Building. A lively place as well, where different spaces, characterized by different velocities, alternate. Following these objectives we have developed a layout that combines two main bodies defined by different materials and able of articulating three peculiar spatialities. The first body consists of two L shaped walls made of a metal frame covered by a fabric. The second body is a compact and introverted timber/OSB volume, pushed towards the perimeter of the pavilion.